Postautor: g00rmik » 04 sty 2017, 19:38
Podobnie jak IwonkaZielonka czasem słyszę wysokie piski z granicy słyszalności. Nie wiem czy jest puszczany w określonych porach, mam nadzieję że jednak nie

, ale słyszałem go na pewno w domu i biurze. Nie słyszę go na powietrzu. Chyba musi być związany z jakąś instalacją.
Jak pytasz o jakieś dźwięki dobrze by było podać chociaż mniej więcej częstotliwość. Pomocne będzie to, posłuchaj i daj znać.
https://www.youtube.com/watch?v=qNf9nzvnd1kWiększości wydaje się, że ma b.dobry słuch. To nagranie obala ten mit. A jak już wiadomo mniej więcej jakiej częstotliwości szukamy, to idzie to wygoglować.
Przestrzeń niefizyczna związana z portalem obudzeni.info jest czystym przekazem z poziomu Serca, czerpiącym z Nieograniczonego i Jedynego Źródła w nieograniczony i harmonijny sposób. Oddaję tą przestrzeń Opiece Źródła, niech prowadzi nasze serca.
Jedyny Boże, Źródło Wszechrzeczy i Wszechistnienia, dziękuję Ci za każdy rok, dzień, oddech, za każdy wschód i zachód Słońca, za każdy przejaw Twojej obecności w mojej przestrzeni. Bądź ze mną zawsze, ochraniaj, doświadczaj i prowadź Swoją drogą. Spraw bym najlepiej jak potrafię pomagał innym wznosić się do Ciebie.